Mire se erdhet!

Bula Trans ne listen e gjate te produkteve qe i ofron per tregun lokal shtoi edhe prodhimet e sofistikuara te betonit. Nje kohe bukur te mire analizuam rezultatet e nevojes se konsumatorit ne kete drejtim dhe duke pare qe sherbimi korekt dhe vlersimi i konsumatorit ne kete drejtim mungon, ne hartuam emrin e ri: Bula Beton...

me teper

Raportet e qendrueshme

Transparence ne procesin e prodhimit Bula Trans, 3 dekada me rradhe ne rrjeten e saj rradhazi gjeneron numer ne ngritje te konsumatoreve te saj. Kjo na ben te perkushtohemi ne qendrueshmerine e besimit tone tek klientet permes transparences ne gjithe ciklin e prodhimeve tona.
me teper
Bula Beton © 2013  |